Jak dlogi jest caly ten odcinek i ile z pomorskiego zeby sie tam bryknac

Ode mnie w tamten rejon to jest 1050km, od Ciebie to chyba jeszcze jakieś + 700km.Dino444 pisze:Masakra co za widoki i co za trasa!!!
Jak dlogi jest caly ten odcinek i ile z pomorskiego zeby sie tam bryknac?? Kurde moznaby jakis wypad E34 ///M z PL zrobic w te rejony np i skrecic jakis konkretny film i napstrykac fotosow ale by bylo mega!!! Pamiatka jakich malo.
Dzięki, jak ktoś lubi dzikość, dziewicze miejsca i piękną naturę to bardzo polecam Czarnogórę.Dino444 pisze:Ehh juz mi zniszczyles dzien![]()
Trodno ale itak piekne widoki zazdroszcze ci wakacji.
To w tym miejscu Contour jest zdecydowanie lepszy. Chociaż też rewelacji nie ma ale rozmowę słychać normalnie.Tomak pisze:Kamere mialem w srodku i nie moglem zrozumiec ani jednego zdania z rozmowy
Tylko taki system kosztujeAdam F pisze:Mi najbardziej brakuje tych informacji na filmie o prędkości o przeciążeniach itp...
Bedę ją zastępował czymś innym. Narazie potrzebuję kasy.Camil pisze:Coz sie stalo, ze zdecydowales sie na sprzedaz?
Dzięki za sugestię. Czy można go z powodzeniem montować na zewnątrz samochodu ? I czy da się dokupić jakąś wodoszczelną obudowę ?wania pisze:jako profi sprzet dla amatora proponuje Canon 600D + ViewFinder* + Gwint na M42** ktory umozliwi nam korzystanie z dosc szerokiego wachlarzu tanich stalych obiektywow.
dzieki takiemu sprzetowi mozemy krecic filmy w FullHD naprawde kinowej jakosci (pare odcinkow Dr House byly krecone lustrzanka - nie ta ale tez Canonem) oprocz dzwieku (niestety 600D pomimo osobnego wyjscia na mikrofon ma autogaina i nie da sie go wylaczyc - dzwiek w porownaniu do GoPro i tak bedzie rewelacyjny ale nie jest fullprofi). do tego mozliwosc robienia zdjec (hello przeciez to aparat
). uchywtow, przyssawek itp itd tez mozna sporo kupic, jedynie strach uzywac tego do krecenia w ekstremalnych warunkach (do takich pojedynczych ujec jest wlasnie GoPro
)
* http://allegro.pl/lcd-viewfinder-3-cano ... 81679.html
** http://allegro.pl/polski-adapter-canon- ... 93476.html